0
Product is toegevoegd aan uw winkelwagen

Waarom je Gouden Klant moet worden!

Click here for English

Gouden klant zijn biedt veel voordelen.

Als gouden klant geniet je bij Lobbes Pro Audio het hele jaar door van de aller-aller scherpste prijzen! Een eenmalige aankoop van een gouden klant lidmaatschap geeft je account gelijk toegang tot prijzen die kunnen oplopen tot wel 20% beneden onze toch al laagste prijzen op de markt.

Prijzen die we vaak niet openbaar kunnen, of mogen tonen, omdat deze gevoelig liggen op de markt. Op deze manier houden wij onze prijzen discreet en kun jij profiteren van de allerbeste prijzen!

Hoe word ik gouden klant?

Er zijn een aantal manieren om gouden klant te worden. Voor elke optie geldt dat je een Lobbes Pro Audio account moet aanmaken, en dat de geldigheid na 1 jaar verloopt.* 

Je gouden klant status wordt automatisch geactiveerd d.m.v:

1 Een eenmalige account upgrade van €99,- ex. BTW. 

2 Een totale besteding van €1000,- ex. BTW of meer.

3 Een totale huur prijs van €500,- ex. BTW of meer.

* Je Gouden Klant status wordt jaarlijks automatisch en gratis verlengd als je binnen die periode voldoet aan 1 van bovenstaande voorwaarden. 


 

 

 

 

Koop hieronder je gouden klant lidmaatschap

Voor slechts € 49,- *

* JE ONTVANGT EEN MAIL MET EEN KORTINGSCODE. HIERMEE KUN JE EENMALIG HET AANKOOPBEDRAG (€49,-) IN KORTING BRENGEN OP EEN BESTELLING BOVEN DE € 1000,-

Gouden klant lidmaatschap

Gouden klant lidmaatschap

Word vandaag nog Gouden klant!

€ 49,00excl. 21% BTW € 59,29incl. 21% BTW

Welke producten?

Doorgaans geldt dat duurdere producten meer voordeel opleveren. Om te kijken of een product een Gouden Klant prijs heeft zie je als bezoeker naast de artikelen, onder de prijs,  de indicatie: 'Gouden Klant prijs beschikbaar' staan. Wanneer ingelogd zie je op dezelfde plek de Gouden klant prijs in beeld.

 

Schrijf je hieronder in voor onze nieuwsbrief waarbij we ook vaak Gouden Klant producten uitlichten!
*de 3% korting geldt niet voor Gouden Klant prijzen.

X

Vraag de offerte aan door op bekijk aanvraag te klikken of voeg meer producten toe aan uw aanvraag en klik op 'doorwinkelen'.

Bekijk offerteDoorwinkelen

Het product is toegevoegd aan uw korte verhuur aanvraag. Dit is uw prijs voor 1 week huur of de reeds gekozen periode. Wijzig de huurperiode door op 'bekijk aanvraag' te klikken. Of voeg meer producten toe aan uw aanvraag en klik op 'doorwinkelen'.

Bekijk aanvraagDoorwinkelen

Het product is toegevoegd aan jouw jaarhuur aanvraag. Wijzig de aanvangsdatum door op 'bekijk aanvraag' te klikken of voeg meer producten toe en klik op 'doorwinkelen'

Bekijk aanvraagDoorwinkelen