0
Product is toegevoegd aan uw winkelwagen

Retourbeleid

Lobbes Pro Audio richt zich (voornamelijk) op de verkoop en verhuur van geluidsapparatuur aan professionals in de muziekindustrie. Lobbes Pro Audio gaat er dan ook vanuit dat klanten weten wat ze huren of kopen. Voor zakelijke overeenkomsten geldt geen wettelijk herroepingsrecht. Het kan uiteraard voorkomen dat je niet helemaal zeker bent van een aankoop, of dat je de apparatuur niet professioneel gaat gebruiken. In dat geval verwachten we dat je eerst contact met ons opneemt zodat we je kunnen adviseren en/of een afspraak kunnen maken over een korte proefperiode of test in onze demostudio. Op deze manier hoeven er geen producten onnodig teruggestuurd te worden.

Mocht de aankoop dan alsnog tegenvallen of niet goed functioneren, dan nemen wij het artikel uiteraard retour. Hier zijn wel een aantal voorwaarden aan verbonden.

  • Een artikel moet fabrieksnieuw retour worden gestuurd. Beschadigde originele dozen en artikelen worden niet retour genomen.
  • De termijn waarbinnen een retour kan plaatsvinden is 7 dagen. Tenzij voorafgaand aan de koop anders is overeengekomen met Lobbes Pro Audio. Voor retouren binnen 7 dagen wordt een restocking fee berekend van 4-12% van de verkoopprijs afhankelijk van het product. De retour verzendkosten zijn ook voor rekening van de koper.
  • De afrekening van het retourgenomen artikel stemmen we voorafgaand aan de koop graag met je af. Dit kan afhankelijk van het artikel een 100% credit zijn of een tegoed bij Lobbes Pro Audio.

 

X

Vraag de offerte aan door op bekijk aanvraag te klikken of voeg meer producten toe aan uw aanvraag en klik op 'doorwinkelen'.

Bekijk offerteDoorwinkelen

Het product is toegevoegd aan uw korte verhuur aanvraag. Dit is uw prijs voor 1 week huur of de reeds gekozen periode. Wijzig de huurperiode door op 'bekijk aanvraag' te klikken. Of voeg meer producten toe aan uw aanvraag en klik op 'doorwinkelen'.

Bekijk aanvraagDoorwinkelen

Het product is toegevoegd aan jouw jaarhuur aanvraag. Wijzig de aanvangsdatum door op 'bekijk aanvraag' te klikken of voeg meer producten toe en klik op 'doorwinkelen'

Bekijk aanvraagDoorwinkelen