0
Product is toegevoegd aan uw winkelwagen

Jaarhuur

Bij Lobbes Pro Audio bieden wij jou de mogelijkheid om een Product voor een jaar te huren. Je betaalt dan een dagprijs zoals aangegeven bij de artikelen. Deze dagprijs wordt vermenigvuldigd met 365 voor de prijs voor 1 jaar huren. Als je na een jaar besluit om het product te kopen, krijg je 50% van de betaalde huur gekort. Wil je het product kopen voor het jaar verstreken is? Dan worden de resterende huurdagen volledig in mindering gebracht op het aankoopbedrag. Nog een jaar huren? Dat kan, hierbij wordt 50% van de betaalde huur in mindering gebracht op de verkoopprijs. Op deze manier ben je naar verloop van tijd zelf de eigenaar!

Welke producten zijn beschikbaar voor jaarhuur?

Niet al onze producten zijn beschikbaar voor jaarhuur. De artikelen waarbij de dagprijs is vermeld zijn beschikbaar voor jaarhuur. Je herkent dit ook aan het jaarhuursymbool: 

Door op dit symbool te klikken voeg je het toe aan een jaarhuur aanvraag. Je kunt meerdere artikelen toevoegen via de productpagina of via de product-detail pagina.

Je kunt je aanvraag bekijken door op hetzelfde symbool rechts boven in de header te klikken.

Je kunt ook altijd vragen naar de mogelijkheden van jaarhuur voor producten die niet over een dagprijs beschikken.

Overige kosten

Er zijn een aantal extra kosten die gemoeid gaan met jaarhuur.

Wij rekenen 3% risicospreiding over het verkoopbedrag omwille van de risico’s die verhuren met zich mee brengt. Meer hierover in de jaarhuur voorwaarden.

Verzendkosten voor opsturen incl. verzekerd vervoer: € 15 ex. en voor retour nogmaals dat bedrag. Deze laatste worden in mindering gebracht bij aansluitende koop.

Lees hier alle jaarhuur voorwaarden.

Jouw Voordeel

X

Het product is toegevoegd aan uw prijsaanvraag.

Bekijk offerteDoorwinkelen

Het product is toegevoegd aan uw korte verhuur aanvraag. Dit is uw prijs voor 1 week huur of de reeds gekozen periode. Wijzig de huurperiode door op 'bekijk aanvraag' te klikken.

Bekijk aanvraagDoorwinkelen

Het product is toegevoegd aan uw jaarhuur aanvraag.

Bekijk aanvraagDoorwinkelen