0
Product is toegevoegd aan uw winkelwagen

LPA Particulier

Hoe werkt het?

 

Stuur een mail naar beheer@lobbesproaudio.nl met in de onderwerpregel: Te verkopen: [naam van het artikel]

 • Vermeld in de mail de exacte tekst, goed opgebouwd, die we 1 op 1 kunnen kopiëren naar de site.
 • Voeg bij voorkeur 1 tot max. 4 afbeeldingen toe van het artikel dat je wilt verkopen. 
 • Vermeld de vraagprijs van het artikel incl. btw. die we op de website kunnen vermelden.
 • Vermeld of je met of zonder factuur aanbiedt. (BTW of Marge)
 • Vermeld je emailadres en / of telefoonnummer waarop je bereikbaar bent. 
 • Vermeld je rekeningnummer voor overboeking na verkoop. (deze wordt niet openbaar getoond)
 • Wij rekenen standaard € 15,- aan verzendkosten voor particuliere producten. Deze worden extra in rekening gebracht bij de koper. Mocht je een ander verzendtarief willen hanteren kun je dit ook aangeven.

Wat kost het?

 

De volgende kosten gelden bij plaatsing van een particuliere advertentie:

 • Bij advertenties met een vraagprijs onder de €500,- betaal je € 10 incl. btw. 
 • Bij advertenties met een vraagprijs boven de €500,- betaal je 2% van de vraagprijs (incl. btw). 
 • Als je een artikel aanbiedt voor € 700, zijn de kosten totaal: € 14 incl. btw.
 • Plaatsing termijn is 3 maanden. Te verlengen voor € 5,- per kwartaal.

Betaling

Nadat wij een betaling vanaf de site hebben ontvangen is het jouw beurt. Het artikel wordt door jou verzonden. Na bezorging en verifiëring koper maken wij het geld over op je opgegeven rekeningnummer. Dit duurt nooit langer dan 2 werkdagen.

Nieuwsbrief

Houd er rekening mee dat klanten die zijn ingeschreven voor de nieuwsbrief bij aankoop via de site 3% korting ontvangen. Mocht dat gebeurd zijn, maken we dus ook 3% minder over dan de vraagprijs. 

Productvoorwaarden:

Wij accepteren enkel Pro-Audio apparatuur ter verkoop. geen instrumenten, consumenten-elektronica, HI-fi en aanverwanten. We keuren elke aanvraag die binnenkomt op deze voorwaarden. Over die uitkomst valt niet te corresponderen.
 

Gratis?

Als je binnen 3 maanden na plaatsing van het artikel een duurder artikel bij Lobbes Pro Audio koopt, dan worden de 2% kosten volledig in mindering gebracht. 

Onderhandelen:

Wij bemiddelen verder niet in de verkoop en nemen daar ook in het geheel geen verantwoordelijkheid voor. Het is de bedoeling dat geïnteresseerden vanaf de site via mail of telefoon contact opnemen. Je kunt dan met hen evt. ook een andere prijs bepalen. 

Advertentieopbouw:

{Naam Artikel}

 

 • Naam aanbieder:
 • Mail:
 • Tel.nr:
 • Locatie:
 • Factuur/Marge:

Voor dit artikel gelden speciale regels. Dit is een artikel die door een particulier op onze site wordt aangeboden. Voor vragen en opmerkingen kun je deze persoon mailen of bellen. Wij hebben zelf geen informatie over het artikel en het ligt hier ook niet. Tevens nemen wij op geen enkele manier verantwoordelijkheid over de staat van het artikel. Hiervoor kun je contact opnemen met de verkopende partij. Je kunt dit artikel direct via onze site bestellen.  

Bij de contactgegevens staat of de verkopende partij particulier of zakelijk verkoopt. Of er dus een BTW factuur nagestuurd wordt of niet (marge artikel). In beide gevallen is het getoonde bedrag inclusief BTW.  

Als je via de site betaalt, betalen we de verkoper pas uit als u het artikel ontvangen hebt. Mocht er toch een klacht zijn, laat ons dat dan binnen 2 dagen na ontvangst weten. Dan schorten we de betaling aan de verkoper op en kun je proberen met de verkoper tot een passende oplossing te komen. Als dat niet lukt, kun je het artikel terugsturen (eigen verzendkosten) en betalen we het geld terug. 

 • Productomschrijving

 

 

Bekijk het huidig particuliere aanbod!

X

Vraag de offerte aan door op bekijk aanvraag te klikken of voeg meer producten toe aan uw aanvraag en klik op 'doorwinkelen'.

Bekijk offerteDoorwinkelen

Het product is toegevoegd aan uw korte verhuur aanvraag. Dit is uw prijs voor 1 week huur of de reeds gekozen periode. Wijzig de huurperiode door op 'bekijk aanvraag' te klikken. Of voeg meer producten toe aan uw aanvraag en klik op 'doorwinkelen'.

Bekijk aanvraagDoorwinkelen

Het product is toegevoegd aan jouw jaarhuur aanvraag. Wijzig de aanvangsdatum door op 'bekijk aanvraag' te klikken of voeg meer producten toe en klik op 'doorwinkelen'

Bekijk aanvraagDoorwinkelen