0
Product is toegevoegd aan uw winkelwagen

Korte Verhuur 

Bij Lobbes Pro Audio bieden wij jou de mogelijkheid 1 of meerdere producten voor een korte periode te huren. Dit is handig voor als je tijdens je opnameklus specifieke apparatuur nodig hebt en dit voordelig wilt huren. Hoe langer je huurt, hoe meer korting.

Je korting kan oplopen tot 94%!

Als je langer dan 1 dag huurt, geldt een staffelkorting die automatisch berekend wordt. Bij 7 dagen huur, betaal je geen 7, maar 3 maal het standaard dagtarief. Bij 180 dagen betaal je 18 maal het dagtarief. Dat is 90 % korting! 

Hoe werkt het?

Niet al onze producten zijn beschikbaar voor korte verhuur. De artikelen waarbij de dagprijs per week is vermeld zijn beschikbaar voor korte huur. Je herkent dit ook aan het korte verhuur symbool:

Door op dit symbool te klikken voeg je het toe aan een Korte verhuur aanvraag. Je kunt meerdere artikelen toevoegen via de productpagina of via de product-detail pagina:


Je kunt je aanvraag bekijken en bewerken door op hetzelfde symbool rechts boven in de header te klikken.

Momenteel werken wij hard aan een instructievideo voor de korte verhuur module. Zodra deze beschikbaar is vind je deze hier!

Bekijk hier de voorwaarden voor korte verhuur.

Bekijk hier alle beschikbare producten voor korte verhuur.

Jouw Voordeel

X

Het product is toegevoegd aan uw prijsaanvraag.

Bekijk offerteDoorwinkelen

Het product is toegevoegd aan uw korte verhuur aanvraag. Dit is uw prijs voor 1 week huur of de reeds gekozen periode. Wijzig de huurperiode door op 'bekijk aanvraag' te klikken.

Bekijk aanvraagDoorwinkelen

Het product is toegevoegd aan uw jaarhuur aanvraag.

Bekijk aanvraagDoorwinkelen