0
Product is toegevoegd aan uw winkelwagen

Greenland Studio’s

De naam Greenland Studio's ontleent zich aan het groene uitzicht op de weilanden zoals de ligging ook waar maakt.
Onze studio diensten en prijzen zullen van kracht zijn naarmate de demonstratiestudio meer vorm krijgt. Dit is in het najaar van 2021. Wil je nu een demo boeken of de studio in? Mail ons dan voor de mogelijkheden.

AANBOD

BANDS

Opnames

Onze tarieven zijn altijd scherp. Wil je opnemen met de beste microfoons, pre-amps, converters en rand apparatuur? Inclusief een ervaren technicus/producer en de beste monitoring? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Vanaf 430,- ex. BTW per dag.

Meer info en prijzen>>


 

PRODUCERS

Studio Blanco

Ben je producer of technicus en zoek je een fijne ruimte om op te nemen of te mixen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Omdat onze studio ook als demonstratie studio fungeert, beschik je altijd over een breed aanbod van klasse A randapparatuur voor een zeer scherpe prijs.


Vanaf € 219,-  ex. BTW per dag.

Meer info en prijzen>>


 

 

MIXING

Mix Deal

Heb je zelf (of ergens anders) je track opgenomen en wil je deze laten mixen? Wij kunnen voor € 200,- ex. BTW jouw track mixen met onze kennis en apparatuur.
Vanaf € 219,- ex. BTW

Meer info en prijzen>>


 

RECORDING

Opnemen

Bij het ontwerp van de studio is veel aandacht besteed aan de akoestiek van de opname- en regieruimte. Deze zijn gebouwd door akoestisch ontwerper Hans Koomans. Zowel de regie als de opname ruimte zijn beide 30 m2. De opnameruimte bevat ook 2 iso booths. 1 voor amps en 1 voor vocalen/solisten. 

De regie ruimte biedt de mogelijkheid om middels de Neumann KH 420 monitoren een eerlijk en transparant beeld te verkrijgen van de registratie.

MIXING

Mixen/Masteren

Als de opnames naar tevredenheid zijn afgerond kun je deze laten mixen en masteren in onze studio door een ervaren engineer. Doordat onze studio ook een demonstratiestudio is, heb je altijd toegang tot de beste niche apparatuur. Hierdoor weet je zeker dat jou muziek altijd optimaal tot zijn recht komt.

Wil je weten wat er momenteel aan apparatuur staat?
Kijk dan hier >>

KNOWLEDGE

Educatie

Je kunt bij ons een cursus opnemen, produceren en/of mixen volgen. Dit kan op verschillende niveau’s. Wil je specifieke hulp bij opname gerelateerde kwesties? Stuur ons een mail.

Onze engineer is naast producer ook muzikant en heeft ruime ervaring met het coachen van muzikanten/vocalisten, arrangeren van muziek, compositie en sound benadering.

 

KNOWLEDGE

Feedback nodig?

Ben je zelf producer maar zit je vast in je mixen? Dat gebeurt iedereen wel eens.

Je kunt bij ons een sessie boeken om je mixen door te spreken en feedback te verkrijgen met pro-actieve tips om tot een beter resultaat te komen. Stuur ons een mail voor de mogelijkheden.


 

 

 

 

 

 

 

De studio

De control room wordt bezet door een mooi desk van Sterling gevuld met randapparatuur van hoge kwaliteit. Deze Hybride vorm zorgt voor een snelle workflow met het beste van de digitale en de analoge wereld. De studio functioneert ook als demonstratie studio van klasse A apparatuur. Dit heeft als voordeel dat er altijd exclusieve niche apparatuur voor opnames ter beschikking is!

De control room biedt direct uitzicht op de landelijke omgeving. Er wordt opgenomen met Avid Pro Tools 12. De iMac draait via Thunderbolt op Apogee Symphony MKII met flexibele kaarten (max 32 i/o + 16 x optisch). Hierbij is het ook mogelijk je eigen Macbook of TB device mee te nemen. Indien gewenst is met bestaande sessies of eigen DAW op die manier te werken. De Sterling Plan-D 19 “ racks zijn exclusief gevuld met A-merk Pre-amps/Channelstrips, Eq en Dynamics van Rupert Neve Designs, TUBE-TECH, BAE, Eventide, Shadow Hills, Chandler limited, Phoenix Audio, Alan Smart, Empirical Labs, Bettermaker en Manley. De bezetting wisselt af en toe maar er is altijd een selectie van bovenstaand aanwezig. Summing en monitor controlling verloopt via een Shadow Hills Equinox of Rupert Neve designs 5060 Centerpiece.

Voor elke opname en mix is voldoende apparatuur van hoge kwaliteit aanwezig, maar omdat soms ook apparatuur verhuurd wordt, is niet altijd alles aanwezig. Mocht je een specifiek apparaat willen gebruiken, laat dat dan tijdig weten.


 

Technicus

Johan Kooi is vaste technicus voor Lobbes Pro Audio. Overweeg je hier opnames te maken, neem dan contact op met studio@lobbesproaudio.nl of bel Johan op 0652310717. Johan maakt al bijna 20 jaar opnames, studeerde sound design en later compositie. Tourde als muzikant over de hele wereld en heeft al menig album voltooid voor labels als: Excelsior, en snowstar.

De studio is ook beschikbaar voor bands die de studio willen afhuren voor eigen gebruik, met eigen technicus / producer of evt. met hulp bij opstarten van Johan, en daarna op afstand. Met name voor langere projecten kan dat heel flexibel en tegen gunstige condities. Heb je hier belangstelling voor? mail dan studio@lobbesproaudio.nl of bel 06-52310717.

Om een project goed te kunnen laten verlopen geven wij er de voorkeur aan om ruim van te voren een afspraak te maken met onze technicus, zodat eventuele wensen en beperkingen zoveel mogelijk al in een vroeg stadium kunnen worden onderkend. De studio biedt aan ervaren technici/producers de gelegenheid om zelf aan de slag te gaan. De huis technicus kan desgewenst, tegen meerprijs, assistentie verlenen. 

Ontspanning

Ontspanning

Voor een goed resultaat is een ontspannen sfeer een goed uitgangspunt.
Johan heeft hier ruim ervaring mee en kan je goed en overzichtelijk begeleiden in het proces van schets tot eindproduct. Een ander belangrijk element voor ontspanning is: Rust. Vandaar dat er voor de studiogasten een eigen keuken, wc- en douche is, 2 slaapkamers, en onder de veranda bij de studio staat een houtkachel.

Voor de gasten die het prettig vinden na de opnames of tijdens bv. een pauze even echt tot ontspanning te komen, is het in overleg mogelijk gebruik te maken van een kleine buitensauna. 

 

Overnachten

Studio Lobbes is landelijk gelegen. Je kunt ongestoord, evt. ook ‘s-nachts, opnames maken. Er is een gastenruimte met eigen keuken, w.c., douche en 2 slaapruimtes. Het gastenverblijf is voorzien van CV, gasfornuis, koelkast, magnetron / oven, Nespresso -apparaat. In het gastenverblijf kunnen 4 tot maximaal 5 personen overnachten. Indien nodig kunnen ook enkele personen in de studio zelf overnachten. Kosten voor overnachten zijn € 5,- p.p.p nacht.

X

Vraag de offerte aan door op bekijk aanvraag te klikken of voeg meer producten toe aan uw aanvraag en klik op 'doorwinkelen'.

Bekijk offerteDoorwinkelen

Het product is toegevoegd aan uw korte verhuur aanvraag. Dit is uw prijs voor 1 week huur of de reeds gekozen periode. Wijzig de huurperiode door op 'bekijk aanvraag' te klikken. Of voeg meer producten toe aan uw aanvraag en klik op 'doorwinkelen'.

Bekijk aanvraagDoorwinkelen

Het product is toegevoegd aan jouw jaarhuur aanvraag. Wijzig de aanvangsdatum door op 'bekijk aanvraag' te klikken of voeg meer producten toe en klik op 'doorwinkelen'

Bekijk aanvraagDoorwinkelen